Software Engineer (full stack)

Solliciteer nu

Software Engineer (full stack)

Ben je een junior, medior of senior ontwikkelaar en wil jij jezelf verder ontwikkelen in een wereld waar elke seconde telt? Laat je door onze klanten elke dag weer uitdagen om processen te versnellen en functies nóg gebruiksvriendelijker te maken.

Full-time · Nieuw-Vennep

Wij vinden dat het beter kan. 

Met onze software boxwise helpen wij groothandels, ziekenhuizen en retailers om hun magazijnen en logistieke processen zo efficiënt mogelijk te organiseren. Dat is enerverend en uitdagend en daar hebben we goede, slimme collega's voor nodig. Trancon heeft het fijne van een klein bedrijf, maar we zijn ook ambitieus en zien elke dag weer ruimte voor verbetering.

Wij zoeken een software engineer met ervaring en de juiste vooropleiding die in een team gaat werken aan mooie nieuwe functionaliteiten in onze magazijnbeheer software boxwise.

Hoe ziet de functie eruit?

Als software engineer bij trancon werk je in kleine teams van 4-6 man. Je stippelt samen met het team de route uit die ons product boxwise technisch in moet slaan. Je hebt voldoende ervaring met .NET en C# en je vindt het leuk om ons product in stappen naar de Cloud te brengen. Wanneer je al meerdere jaren ervaring hebt verwachten we een zekere senioriteit: je bent een autoriteit voor de junior en medior programmeurs en helpt hen boven zichzelf uit te stijgen. Eén van onze grootste uitdagingen is de ontwikkeling van een nieuwe mobile app op Android OS met behulp van Xamarin. Je bent ambitieus en zoekt een plek waar je je snel kunt ontwikkelen of waar je de ervaring die je meeneemt graag wil inzetten.

Dagelijkse werkzaamheden omvatten in ieder geval:

 • In teamverband werken aan nieuwe functies

 • Het uitwerken van technische ontwerpen

 • Reviewen van code van je collega's

 • Testen van ontwikkelde items (voldoet aan de DoD)

 • Een paar weken per jaar tweedelijns support verlenen aan ons klanten

 • Verbeteren van de kwaliteit van de ontwikkelprocessen

Wat ga ik nu echt doen?!

De eerste regels code van boxwise zijn geschreven in 2009. Dit betekent dat delen van het product nog niet ontworpen zijn volgens de nú gehanteerde patronen en technieken.

Met jouw team zorg jij voor gefaseerde refactors die op micro-niveau applicatieonderdelen minder hard afhankelijk van elkaar maken. Daarnaast is er ook de ambitie het product ook als een dienst aan te kunnen bieden (in de Cloud) terwijl het ook nog steeds on-premise kan worden geïnstalleerd en gebruikt.

Om onze propositie in de Cloud competitief te houden is het belangrijk dat dit kostenefficiënt wordt gehost. Dit betekent dat de beschikbare resources zo optimaal mogelijk gebruikt moeten worden en (automatische) horizontale schaalbaarheid belangrijk is. Hiervoor wordt uiteraard gekeken naar standaarden als Docker containers en Kubernetes bijvoorbeeld. Met jouw team ga jij er bijvoorbeeld voor zorgen dat we voor onderdelen over kunnen stappen op .NET Core en deze onderdelen in Linux containers kunnen draaien.

Dit krijg je als je bij ons komt werken

💰 Goed salaris 👨‍🦳 Premievrij pensioen is geregeld

👫 Leuke slimme collega's die voor je klaarstaan en de eerste maanden een buddy waarbij je altijd terecht kan

🙋‍♂️ Veel ruimte voor eigen initiatieven

🏠 Thuiswerken als je dat prettig vindt, daarvoor krijg je een vergoeding

📅 Maar ook 25 dagen vakantie

🚌 Werk je op kantoor? Dan krijg je een reiskostenvergoeding of je kiest voor een NS businesscard 🚗 Parkeren kan bij ons gratis voor de deur

🚲 Een voordelige (elektrische) leasefietsregeling

⚽ Ter ontspanning veel fun! Tafelvoetbal, tafeltennis en racen in de PS4 Playseats 🎉 Teamtrips zoals bowlen, klimmen en karten

👕 Op kantoor zijn we (smart) casual gekleed en je krijgt onze bedrijfskleding (shirts, polo's, sweaters en vesten)

☕ Nespresso koffie zoveel als nodig is 🍴 Gezamenlijk lunchen

🍻 We sluiten de week met een biertje op vrijdag

Bekijk de volledige ontwikkel-stack op StackShare

Wat breng je mee?

 • HBO/WO Informatica/ICT (opleiding afgerond)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je bent een teamplayer met een positieve instelling
 • Goede kennis van .NET Framework (C#)
 • Kennis van de bekende software design patterns (oa IoC en DI)
 • Je bent communicatief sterk (kan goed ideeën overbrengen)
 • Pre: ervaring met werken in een SCRUM team
 • Pre: affiniteit met logistiek 
 • Senior: ervaring met het maken en ontwerpen van gedistribueerde systemen

 • Senior: ervaring met Linux, Containers (Docker en k8s) en talen zoals Javascript (nodejs) en (Iron)Python

Ontmoet jouw team

Je gaat deel uitmaken van het team development waarin je nauw met elkaar samenwerkt. Onderstaand een aantal van jouw toekomstige collega's.


Roland

Teamlead development

Vincent

Teamlead development

Peter

Product manager

Bart

Teamlead support

Tom

Medior developer

Ilse

Junior developer

Kom je bij ons werken?

Solliciteren doe je hier via onderstaande button. Stuur je motivatie en cv mee en als we een goede eerste indruk van je hebben, nodigen we je uit bij ons op de koffie. Houden we daar een goed gevoel aan over? Dan zien we je nogmaals voor een tweede gesprek en soms vragen we je een test of assessment te maken. Indien zowel jij als wij daarna nog steeds positief zijn, dan doen we je een aanbod!

Belangrijk bericht voor recruiters en headhunters 

Werving en selectie doet trancon helemaal zelf of met door ons zelf gezochte partners. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Bedankt voor jullie medewerking.